Obsah fóra

Renault Megane

...raďme si navzájem a podělme se o zkušenosti!
Právě je čtv lis 23, 2017 7:11 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 115 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Generátor 4místného kódu imobilizéru
PříspěvekNapsal: úte bře 11, 2014 8:36 pm 
Offline

Registrován: úte bře 11, 2014 12:39 am
Příspěvky: 1
1888, ale příště doporučuju na sebe napsat kontakt, protože ten kdo není zaregistrovaný (jako sem byl třeba já), tak vám nemůže odpovědět dokud admin neschválí reg.




 


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Generátor 4místného kódu imobilizéru
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2015 11:57 am 
Offline

Registrován: pon říj 24, 2011 11:19 pm
Příspěvky: 2
můžete mi někdo prosím poslat ten prográmek na generaci toho kodu? děkuji
machulik.r@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Generátor 4místného kódu imobilizéru
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2015 11:59 am 
Offline

Registrován: pon říj 24, 2011 11:19 pm
Příspěvky: 2
nebo nejlépe jak ten imobilizer odpojit uplně?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Generátor 4místného kódu imobilizéru
PříspěvekNapsal: sob pro 12, 2015 2:59 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 10, 2011 7:52 pm
Příspěvky: 16
Ahoj, mám stejný problém jako Morfeus666, nejde mi ten program prostě spustit. Našel by se tu někdo ochotný, co by mi ten kod zjistil? Napište, jaké udaje potřebujete třeba do zpráv. Byl bych vám moc vděčný, děkuju :)

_________________
favo1.3-punto1.2-punto1.4-megane1.6e


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: V klicku neni spravny kod pro generator 4mistneho kodu
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2016 4:27 pm 
Offline

Registrován: stř úno 03, 2016 9:59 pm
Příspěvky: 1
Zdarvim, mam scenic z roku 1997 a problem s imobilizerem, generator kodu jsem doma spustil, ale v klicku mam pouze jedno cislo (ne dve jak se popisuje v navodu) a kdyz to zadavam do programu, tak mi to hlasi, ze format neni spravny... je ten kod, ktery se zadava do programu jeste k nalezeni nekde jinde? Proc to v klicku nemam jak je popsano v navodu?

Predem diky za rady...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Generátor 4místného kódu imobilizéru
PříspěvekNapsal: ned srp 28, 2016 8:49 am 
Offline

Registrován: pon črc 18, 2016 2:48 pm
Příspěvky: 13
Bydliště: Trutnov
KUTY píše:
Zdraec,mám ten samý problém s imobilizérem tak jsem si stáhl generátor na kod.
Stahováni proběhlo úspěšně,tak jsem podle návodu začal zadávat.
ENTER PASSWOR: Trantir - vše v pohodě
ENTER VEHICLE TYPE (ex B56C): K7MA7 - vše v pohodě
ENTER KEY CODE: Zadal jsem druhý řádek:2 písmena a tři čísla z klíčku např 72RA3
dále jsem zadal enter a vyskočilo mi: ,,caractere incorrect dans code´´ přeložil jsem si
to a znamená to že je nesprávný znak v kódu :( přitom jsem to opisoval snad 10x a pokaždé dobře přesně podle návodu.
Nevíte v čem by mohla být chyba?


Zdravím, mám stejný problém u stejného typu motoru. Kombinaci v klíčku na druhém řádku mám 3 čísla a 2 písmena.
Zkoušel jsem u typu auta zadat i znaky za VF1 z VIN, což je DA0F0.... ale ani to nepomohlo.
Nemáte někdo nějaké tipy?

EDIT: Tak chyba byla na mojí straně! #-o Kod v klíčku byl v místě kde je "spára" a myslel jsem si, že to byla "3" a ono to bylo "S" :lol:

_________________
Megane Coupe 1.6e 1997


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Generátor 4místného kódu imobilizéru
PříspěvekNapsal: pon říj 31, 2016 9:13 pm 
Offline

Registrován: čtv říj 20, 2016 4:09 pm
Příspěvky: 1
Generator kodu nemůžu spustit na win 7 x86.Může mi někdo kod vygenerovat, kod z klíčku je s2AE2 a typ motoru K7MA7 dík.




Takže nikdo nic ,nikomu ten generátor nefunguje auto jsem sice rozhejbal, ale nevím jestli napořád-imo stále bliká a central funguje jen tlačítky v autě. Jestli někdo může pomozte prosíííím.
josokop@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Generátor 4místného kódu imobilizéru
PříspěvekNapsal: stř led 25, 2017 9:54 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 12, 2012 2:03 pm
Příspěvky: 14
Ahoj, bude program fungovat i na Megane I rv. 2000 ph2? Konkrétně model BA04B5? Nějak na rozebraném klíči nemůžu dohledat fungující číslo.

Díky.

_________________
Renault Megane I (r.v.2000) - 1.6 16V 79kW


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Generátor 4místného kódu imobilizéru
PříspěvekNapsal: úte led 31, 2017 7:56 pm 
Offline

Registrován: pát črc 05, 2013 10:26 pm
Příspěvky: 4
zdravim,muzete mi prosim nekdo zjistit kod,nejak mi to nejde,asi to bude pcckem-v klici mam-SU6R2 A TED NEVIM KTEREJ POTREBUJI TAK DRUHEJ KLIC MA-SA37UI,nebo posledni L nejde moc precist,diky
motor 1,9TD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Generátor 4místného kódu imobilizéru
PříspěvekNapsal: pon úno 20, 2017 10:05 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř led 07, 2009 3:39 pm
Příspěvky: 128
martyx píše:
Ahoj, bude program fungovat i na Megane I rv. 2000 ph2? Konkrétně model BA04B5? Nějak na rozebraném klíči nemůžu dohledat fungující číslo.

Díky.


Program je jen na Ph1, Ph2 nepoužívá imobilizér přes centrální zamykání

_________________
Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V rv.98-projekt :)
Megane coupe 2.0 16V rv.96-díly
Megane 1.9D - skromný dříč :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 115 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8




Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Hledáte jiný web? Zkuste: Ford Galaxy Forum * Originální dárek * DoKapsy.cz * Naše Ryby * Vyzkoušené babské rady * Blesková půjčka před výplatou * Live Webkamery z Chorvatska * Vinný pavouk * Hudební videoklipy * Na květiny nejen do zahrady
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz