Obsah fóra

Renault Megane

...raďme si navzájem a podělme se o zkušenosti!
Právě je pát lis 17, 2017 10:27 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 115 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Generátor 4místného kódu imobilizéru
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 2:08 pm 
Offline

Registrován: stř kvě 11, 2005 5:53 am
Příspěvky: 549
Zdravím.Možná už to tady bylo,nevím.Pokud ne,tak by se to mohlo třeba někomu hodit.Právě jsem to odzkoušel a fakt to funguje,i když jsem tomu taky moc nevěřil.Jen to chce zadat správné údaje. http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.php?t=15020
A ještě link na program http://uloz.to/167560/imob.zip




 


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 1:11 am 
Offline

Registrován: stř kvě 11, 2005 5:53 am
Příspěvky: 549
Čau.Ještě sem hodím návod na použití toho programu,jen pro případ,že by někdo nevěděl. Takže k tomu generátoru.Když ho spustíš tak to chce heslo tam zadáš trantir,na to jsi asi došel ale přece jen to sem pro jistotu píšu.Pak to chce typ auta,ten najdeš ve velkém TP já mám 1,6e takže typ je K7MA7,druhý řádek je key code,tady se to různí,každopádně musíš rozdělat klíček.Na fóru kde jsem to našel pořád psali,že v klíčku je nalepený papír s číslem,já jsem rozdělal oba klíče a papír žádný,ale v obou klíčích mám na plastu 2 řádky.První řádek je 5 čísel,druhý řádek mám 2 písmena a tři čísla.Takže systémem pokus omyl jsem zjistil,že do Enter key code patří ten druhý řádek:2 písmena a tři čísla.Po zadání mě to vyhodilo kód.Abych se přiznal,tak jsem moc nevěřil,že to bude fungovat,takže jsem šel do auta a světe div se po zadání kódu jsem nastartoval.Kód se zadává tak,že otočíš klíčem v zapalování tak,aby se ti rozsvítily kontrolky.Potom pomocí tlačítka na zamykání dveří zadáváš kód.Např pokud je kód 2345,tak zmáčkneš tlačítko a držíš,přitom počítáš bliknutí kontrolky imo,blikne dvakrát pustíš tlačítko,zase zmáčkneš a držíš,blikne třikrát pustíš atd.Tlačítko mačkat pořád stejným směrem.po zadání všech čtyř čísel normálně nastartuješ.Akorát ti bude pořád svítit kontroka imo a po vypnutí motoru je imo nefunkční.Ruční zadání kódu ho vyřadí.Po zamknutí DO se imobilizér aktivuje a zase funguje normálně.Jo a nevím jestli to tak funguje i u Meganů po faceliftu,které už mají radiový dálkáč.Já mám 96 takže infra DO.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 8:24 pm 
Offline

Registrován: ned bře 02, 2008 10:00 am
Příspěvky: 10
Bydliště: Havlíčkobrodsko
Zkoušel jsem to a opravdu to funguje. Před 14 dny jsem dal v autorizovaném servisu 417 Kč a teď mi ten kód vyhodí takovýhle prográmeček. Ať poslouží těm co to budou potřebovat. Díky. Ještě jsem přišel na to, že zadání v prvním řádku nemá žádný vliv. Tam lze napsat jakýkoli nesmysl. Důležitý je jen ten Key code.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 8:41 pm 
Offline

Registrován: úte kvě 08, 2007 9:06 pm
Příspěvky: 85
Bydliště: Praha
To lape: diky moc za info. Mel jsem v planu zajit do Renaultu zjistit si ten kod, takze jsi mi usetril cas i penize jak tady ctu. Jen doplnim, ze jsem jako typ uvedl BA0F. Z klicku to opravdu vzalo jen ten druhy radek.

_________________
Megane hatch., 1.6e 66kW, 08/1998


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 16, 2008 3:10 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř bře 22, 2006 11:49 pm
Příspěvky: 267
Bydliště: Vysočina
Moc užitečnej a funkční prográmek. Díky. :smt023

_________________
Renault Megane 2.0 @ 84 kW, r.v. 96
Galerie, oprava centrálu, výměna výfuku, čištění pojistek u baterie. Výměna brzdových kotoučů. Výměna ložiska zadního kola. Přestavba na LPG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 1:05 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 16, 2005 7:41 pm
Příspěvky: 814
Bydliště: Kutná Hora
ja taky dekuji. usetril jsi mi penize, planoval jsem pro kod zajit do rencku. ted uz nemusim :)

_________________
Renault Megane hatch 1,6l 55kW 1997 Vlastním renault clip diagnostiku. Kdo by ste chtěl diagnostikovat auto staci napsat nebo zavolat. Caslav, Kutná Hora. 774 pak 943 a nakonec 881


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 19, 2008 1:22 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon bře 12, 2007 8:36 pm
Příspěvky: 239
Bydliště: Kolín
Díky moc za tento miniprogram, vyzkoušeno a funguje, kód vygenerován podle kódu uvnitř klíče na plastu, po jeho ručním odblokování zůstane svítit dioda immobilizeru a jde normalně nastartovat, po vypnutí zapalování a opětovném zapnutí stále svítí a jde startovat. To je dobře, asi je tam prodleva - bál jsem se že když mi nepůjde dálkáč a odblokuji to tímhle tak pak při chcípnutí na křižovatce budu za usilovného troubení ostatních počítat blikání diody, naštěstí ne :lol: teď se nemusím bát, že až mi dojde baterka v klíči, zůstanu někde viset. Do Renaultu se mi pro kod moc nechtělo

_________________
Renault Megane Scénic 1.6e,66kW RT r.v.1997,nezávislé topení Eberspächer B5W


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 26, 2008 10:11 pm 
Offline

Registrován: stř kvě 11, 2005 5:53 am
Příspěvky: 549
Tam není prodleva,ten imobilizér se při ručním zadání kódu vyřadí z provozu takže nefunguje a nastartuješ vždy.Aspoň já to na zkoušku používal bez DO 2 dny a kód jsem zadal jen jednou,pak to startovalo pokaždé jen na otočení klíčkem.Imoblizér aktivuješ zamknutím a odemknutím auta dálkovým ovládáním.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 27, 2008 7:53 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon dub 02, 2007 7:32 pm
Příspěvky: 277
Bydliště: Dubnica nad Vahom (SR)
Chlapi imobilizer by sa mal po odblokovani kodom zablokovat po 10tich minutach od vypnutia zapalovania, aspon tak to pisu v navode... osobne som este neskusal kolko to vydrzi.

_________________
Megane 1,6 RT, zelena metaliza
Obrázek
http://www.renault-megane.cz/viewtopic. ... sc&start=0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 28, 2008 6:42 am 
Offline

Registrován: stř kvě 11, 2005 5:53 am
Příspěvky: 549
Tak možné to je ,ale já jsem právě chtěl zkusit jestli se to blokne a jelo to bez nového zadávání kódu v pohodě.Ale jak známo u Renaultu co kus to originál :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: kod
PříspěvekNapsal: stř dub 09, 2008 9:28 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 13, 2006 8:47 am
Příspěvky: 470
Bydliště: Ostrava
tak jsem to zkousel a nerozumim tomu co je to trantir? a kdyz to tam zadavam tak pak dam entr nebo co? brotoze po zadani jakych koliv tri info se mi ten program sam vypne a nic nevygeneruje-zadny kod.... vubec nechapu postup... muzete to nekdo popsat polopaticky? dik

:idea: Tak uz jsem to pochopil to heslo je trantir to se tam musí napsat.... :P jdu to vyzkouset do auta....

:?: Takze kod mam vygenerovany a po zadani do auta(pres tlacitko zamykani se mi navic rozblika kontrolka na elektroniku, kontlolka blika rychle jako u imobiliseru a nejde nastartovat,....jdu zkoumat dal kde muze byt chyba,...

uz vim kde byla chyba ja spatne opsal vygenerovany kod, uz mi to funguje tak jak má to je superrrrr :P :P :P :P Dík moooooc :P :P :P :P

_________________
MeganZdar

Megane 1,6 8v RXE (htch.) Laguna 1,8 16v expression (lift.)


Naposledy upravil Filip-megane97 dne stř dub 09, 2008 11:24 am, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 09, 2008 11:03 am 
Offline

Registrován: stř kvě 11, 2005 5:53 am
Příspěvky: 549
Trantir je heslo ke spusteni toho programu.Když ho spustíš,tak ti naskočí okno kde je napsano Enter password tak napíšeš ten trantir,program se spustí,v dalším řádku pak máš Enter vehicle type tam zadáváš typ auta já tam napsal K7MA7 ale prý tam stačí napsat třeba BA0F,daš enter a vy skočí řádek Enter key code takže musíš rozdělat klíček a opsat druhý řádek z vnitřku plastu,dáš enter a vyskočí ti kód.Další postup máš o 8 příspěvků výš.




 


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 11, 2008 4:24 pm 
Offline

Registrován: čtv zář 06, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 102
Prepáčte prosím, ale nie je mi jasné, ako ste prišli o ten kód, alebo kedy ho treba zadávať?

_________________
Renaul megane 1,4i 16V Hatchback r.v. 2001


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 11, 2008 5:15 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon dub 02, 2007 7:32 pm
Příspěvky: 277
Bydliště: Dubnica nad Vahom (SR)
Treba ho zadavat vtedy ked ti prestane fungovat dialkove a neodblokuje sa ti imobilizer ked odomknes, zadas kod a nastartues.

_________________
Megane 1,6 RT, zelena metaliza
Obrázek
http://www.renault-megane.cz/viewtopic. ... sc&start=0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 11, 2008 7:27 pm 
Offline

Registrován: čtv zář 06, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 102
To je mi trocha divné. Ja som si menil batériu vlani v októbri.
Menil mi ju opravár hodín za 80Sk a keď som prišiel k autu asi po dvoch hodinách tak všetko fungovalo ako predtým a funguje to tak do dnes. Nemusel som zadávať žiadny kód ani nič podobné.

Akurát pri výmene veĺkej batérie sa mi prestali zobrazovať niektoré funkcie na palubnom pc. Teraz mi ukazuje iba hodiny, olej, denný a celkový počet km. Taktiež mi nejde tlačítko prepínania pc na páčke stieračov.

_________________
Renaul megane 1,4i 16V Hatchback r.v. 2001


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 115 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další




Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Hledáte jiný web? Zkuste: Ford Galaxy Forum * Originální dárek * DoKapsy.cz * Naše Ryby * Vyzkoušené babské rady * Blesková půjčka před výplatou * Live Webkamery z Chorvatska * Vinný pavouk * Hudební videoklipy * Na květiny nejen do zahrady
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz