Obsah fóra

Renault Megane

...raďme si navzájem a podělme se o zkušenosti!
Právě je pon lis 20, 2017 10:33 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 07, 2005 9:48 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 12, 2005 8:37 pm
Příspěvky: 546
Bydliště: Chomutov
lada.cb píše:
Adaptér pro spojení orig. ovládání na volantu a displeje s rádiem Sony stojí 2.930,- Kč včetně DPH.

Adaptér se připojuje k displeji přes konektor CD bus – tj. přes konektor pro CD měnič; a k ovládání na volantu přes konektor JACK 3,5 mm.


Dále adaptér pro připojení pouze ovládání na volantu (bez displeje). Cena je 1.450,- Kč s DPH a adaptér se připojuje přes konektor JACK 3,5 mm.


čus nevíš jestli se da propojit jen dalkové ovládání s radio JVC?




 


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 09, 2005 3:06 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 23, 2005 4:58 pm
Příspěvky: 89
Bydliště: Hořice
www.stualarm.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 11, 2005 8:03 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 02, 2005 7:24 am
Příspěvky: 1716
pro měř to
otazka 5 sekund
a mas polaritu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 11, 2005 10:51 am 
Offline

Registrován: pon dub 25, 2005 4:27 pm
Příspěvky: 19
na Iso konektoru jsou repraky v jedny lajne a plus i minus vedle sebe.Staci vyndat radio a pak srovnat vzadu barvy.Nebo musis duverovat sobe protoze se to da zjistit i verbalne.Kdyz jdou naproti sobe tlacej na stridacku.

_________________
coupe 1.6e 66kW


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradia Renault, schéma zapojení, redukce
PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2005 8:46 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 18, 2005 5:48 pm
Příspěvky: 71
Bydliště: Neratovice
lada.cb píše:
Autoradia Renault, schéma zapojení, redukce

Autoradia která se použivají v renaultech:

http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... enault.htm

Schéma zapojeni konektorů a ovládaní pod volantem u radií Blaupunkt, Philips, Sony a u orig. radií vozů:Citroen, Peugeot, Ford, Opel, Subaru, Renault.

http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... lotyca.htm

Adapter na připojení neoriginalních radií (BMW, Citroen, Daewoo, Fiat, Ford, Landrover, Peugeot, Renault, Opel, se zachovaním funkce ovládání pod volantem a u Sony s Renaultem i funkčnosti displeje na palubce

http://www.stualarm.cz/?pg=2.10&m=car-audio


hm jeste tomu tak rozumte, chapu to dobre ze pomoci tohodle schema + schema radia si muzu zapojit radio i s tim ze mi bude fachat ovladani pod volantem? nebo musim kupovat i nakou tu redukci, chtel bych naky radio s cd-mp3 prehravacem :) diky moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2005 11:15 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 18, 2005 5:48 pm
Příspěvky: 71
Bydliště: Neratovice
a nebo jestli de nejak odmontovat to ovladani pod volantem, hold bych se bez nej obesel no, ale ten integrovanej displej by mi fungoval ne? teda aspon ty hodiny co tam sou - THX 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2005 8:02 pm 
Offline
Admin/Boss
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 22, 2005 9:56 am
Příspěvky: 572
hodiny s teplomerem fungovat budou i bez radia. pro ovladani pod volantem se delaji redukce, pripadne si ji muzes udelat sam, pokud mas potrebne znalosti. s displejem je to horsi. existujici redukce jsou vesmes jen pro radia sony a nejsou nejlevnejsi...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 18, 2005 3:06 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 18, 2005 5:48 pm
Příspěvky: 71
Bydliště: Neratovice
btw.:neexistuje nahodou nejaky original radio renault s cd-mp3 ? 8) :oops: :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 02, 2005 10:53 pm 
Koupil jsem si adaptér na ovládání pod volantem pro autorádio Sony, ale nejdou mi přepínat stanice. Kolečko a spodní tlačítko stanice pouze vyhledává, ale neexistuje možnost, jak mezi stanicemi, které mám v paměti přepínat. Nemůžete mi někdo poradit?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 03, 2005 6:31 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob dub 23, 2005 4:58 pm
Příspěvky: 89
Bydliště: Hořice
schéma zapojeni na www.ladacb.wz.cz a elektrikáře ktery by to promeril a dyztak prepojil.Myslim ze by to bylo realny


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 03, 2005 9:11 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 24, 2005 1:45 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Most - Praha
Ted sem kontaktoval lidi od stualarm a sem docela zvedavej na kolik me vyjde adapter na propojeni myho meganka s kenwoodem. Pokud to budou ty novy ceny co uvadeji tak bych o tom mozna i zacal premyslet. Ta cena za ten komfort stoji.

_________________
http://www.renault-megane.cz/viewtopic.php?f=12&t=841&start=315


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 03, 2005 11:03 pm 
lada.cb píše:
schéma zapojeni na www.ladacb.wz.cz a elektrikáře ktery by to promeril a dyztak prepojil.Myslim ze by to bylo realny


Adaptér jsem nechal vyměnit a k mému překvapení je to úplně stejné. To znamená že to není pouze náhodná chyba.




 


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: kábl
PříspěvekNapsal: čtv lis 24, 2005 4:38 pm 
JKL píše:
Díky za informaci, mám v plánu při koupi rádia i o ten adaptér, už jsem si na to ovládání pod volantem zvykl. :smt034
ten kabel jse teď vymontil z jednoho megana, kdo ho chce nabídněte co jste ochotni za něj dát (zapojen je do červeného štekru displeje a končí to jackem) 777835094 Teplice


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradia Renault, schéma zapojení, redukce
PříspěvekNapsal: úte říj 13, 2015 6:15 pm 
Offline

Registrován: sob lis 01, 2008 4:39 pm
Příspěvky: 59
Bydliště: Hranice n mor.
Zdravím všechny.Mám problém s autorádiem u scenicu.Mám tam starší typ,s kazetovuu mechanikou.Sehnal jsem radio s c.d.mechnikou.CHtěl jsem to přehodit,ale je tam jiné zapojení drátů na ovládání pod volantem a displeje.Prostě nesvítí. neví někdo zapojení toho konektoru? případně schema?konektor je stejný akorát dva vodiče jsou rozdílné v zapojení.díky za odpovědi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradia Renault, schéma zapojení, redukce
PříspěvekNapsal: sob kvě 07, 2016 8:43 am 
Offline

Registrován: ned dub 20, 2014 2:50 pm
Příspěvky: 8
zdravim,rad bych se dozvěděl jak přidat ovladač pod volant.mám scenika rv.97 bez ovladače a jen s malim displejem na stupně a hodiny.vim že sou už i od výroby auta s většim displejem a s ovladanim pod volantem kde je zapojeno radio do displeje a tam se rozvětví do ovladače pod volantem.radio má normální konektor plus ještě takovej uzkej co to zněj vede do toho displeje.já sehnal ten ovladač a nevim jak to propojit s radijem který neni originál a zdířky na tuto upravu nemá.poradí prosim někdo

_________________
Renault megane scenic 1.6e r.v.97


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2




Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Hledáte jiný web? Zkuste: Ford Galaxy Forum * Originální dárek * DoKapsy.cz * Naše Ryby * Vyzkoušené babské rady * Blesková půjčka před výplatou * Live Webkamery z Chorvatska * Vinný pavouk * Hudební videoklipy * Na květiny nejen do zahrady
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz