koukám,že je tady už přes rok mrtvo,přesto si myslím,že můj příspěvek patří právě sem.
pořád jezdím do Jihu. teď tam mám novou zkušenost. praskl mi vlnovec na výfuku,jel jsem s tím do Jihu a tam mi řekli,že jedině celej první díl výfuku i s katalyzátorem kolem 19ti tisíc. jinak že jako značka nemůžou. když jsem to odmítl,tak mi zavolali jejich klempíře,že se mám domluvit s ním jestli mi dokáže pomoct. vzal si mě i s autem k sobě na dílnu (je asi 100 metrů od Jihu,ale ve stejném areálu). auto mi zvedl a řekl,že to nebude problém opravit a bude to trvat do hodiny. zajel pro nový vlnovec a navařil mi ho tam místo toho prasklého. stálo mě to i s prací 800kč. prostě paráda.
jen tak při řeči jsem od něho vyzvěděl,že od Jihu má pronajatou klempírnu a lakovnu a dělá na živnost. ukázal jsem mu odřený bok a zeptal se ho,za kolik by mi to nalakoval on. prvně se kroutil,že se mám jít domluvit do Jihu,že jim nebude krást zákazníky. otočil až když jsem mu řekl,že tam jsem se už ptal. řekli mi 10 tisíc a to za pár škrábanců určitě nedám. nakonec jsme se domluvili,udělal mi to za 4.500 a ještě o víkendu,protože auto neustále potřebuju. včera jsem si ho ráno vyzvedával. je opravený ve značkový klempírně a lakovně za neznačkovou cenu. jsem moc spokojenej. prostě na Jih2000 a jeho lidi nedám dopustit.
kdybyste měli zájem,tak má i stránky
http://www.amseko.cz. akorát by na nich měl ještě zapracovat

. má prý i svoje vlastní zákazníky pro který dělá mimo Jih2000. super je,že má přístup ke všemu vybavení Renaultu i ke všem informacím. jen se musíte tvářit,že do značkovýho byste s tím nešli,protože si myslím,že by nesebral práci svému chlebodárci