Hóóóódně jsem se opozdil s fotkama.....
Tak se to pokusím napravit.
Po nové kapotě jsem se pustil do úprav - spíše těch praktičtějších.
1. Kvůli zadní nápravě jsem byl donucen sehnat originální kola....sice se mi moc nelíbí, ale co naplat...

Tato kola jsem koupil ještě předtím, než jsem zjistil, že mám jinou, širší zadní nápravu... 6.5x16 ET38 s pneu 195/45 a zadky drhly....
2. Už od začátku jsem chtěl fólie na skla, tak jsem si udělal radost...
3. Kvůli bezpečnějšímu telefonování jsem pořídil HF sadu Parrot CK3100.
4. Loni v zimě jsem byl velice šikovný a o obrubník jsem si vytunil přední nárazník....[/b]

Nový nárazník jsem sehnal na vrakovišti a protože i ten zadní za moc nestál, koupil jsem oba a nechal stříknout, takže nemám ty nechutné černé lišty - snad to bude na jiných fotkách někde vidět.
5. A potom přišla nová móda předních, denních LED světel a tak nemůžu v této skupině chybět....
A když už jsem ty denní světla dával, tak jsem i přidal modul na automatické rozsvěcování potkávacích světel podle intenzity okolního světla.
6. A když jsem byl spokojený, začala mi vypadávat pětka.
Příčina....? Vylítané kolo páté rychlosti a silně opotřebovaná hřídel, na které jsou všechna kola v převodovce naskládaná. Jen pro zajímavost napíšu i ceny....rychlostní kolo stálo příjemných
3.200Kč a hřídel sympatických
11.000Kč...

Když už jsem v těch opravách byl, tak jsem nechal celou převodovku přetěsnit (
cca 2.500Kč), to samé potkalo i olejovou vanu (
pár stovek) a protože jsem měl venku převodovku, vyměnil jsem i spojku (
originál 3.600Kč), která už také nebyla na tom nejlépe.

7. A něco na ozdobu...

Ještě jsem dokoupil nová zpětná zrcátka, protože ty původní sice byly elektrické, ale nastavovali se ručně. A jelikož se mi v té stříbrné hodně líbily, sehnal jsem ve stejné barvě i střešní nosiče a lištu na pátých dveřích. Letos v létě nechám ještě do stříbrné stříknout boční lišty a kliky a zrenovuji přední brzdové čelisti a kryty bubnových brzd.
Děkuji
EDIT: Jelikož někteří "duševní giganti" nemají pochopení pro mou přezdívku, neprezentuji se již jako "detizeme", ale jako "CoE", což je úplně to samé, ale anglicky:
ChildrensOfEarth